Пошук

Політика конфіденційності

Ця політика конфіденційності визначає, як WTG буде обробляти та захищати вашу особисту інформацію, яку ви можете отримати під час користування нашими послугами. Цей текст буде подано прозоро і зрозуміло, як і за допомогою яких каналів ми отримуємо, обробляємо та використовуємо цю інформацію.

Окрім того, ми надаємо вам кілька каналів зв'язку, якими ви можете скористатися, якщо у вас виникнуть запитання щодо нашої обробки ваших персональних даних, таким чином маючи повний контроль над усім процесом.

Використання цього веб-сайту означає безумовне прийняття положень та умов, викладених у цій політиці конфіденційності, тому настійно рекомендуємо уважно прочитати цю політику, перш ніж приймати ці умови.

WTG залишає за собою право змінювати цю політику конфіденційності, щоб адаптувати її до нових правових умов, якщо такі є, та нової галузевої практики.

Оскільки користувач гарантує, що надана ним інформація є точною, достовірною та правдивою та зобов'язується своєчасно її оновлювати, WTG не несе відповідальності за можливі неточності в наданій користувачем інформації.

Цей веб-сайт використовує 8 мов, англійську, німецьку, румунську, французьку, польську, іспанську, російську та українську, і WTG не несе відповідальності за наслідки нерозуміння користувачем інформації через недостатню володіння мовою або неправильний переклад тексту, наведеного тут.

Попередження для неповнолітніх

Відповідно до чинних змін нормативних актів, ми повідомляємо вам, що якщо вік користувача менше ніж 14 років, обов’язковою умовою є згода батьків чи опікунів на обробку персональних даних неповнолітньої.

Ні в якому разі не можна отримувати дані про професійне, економічне чи особисте становище будь-якого члена сім'ї від неповнолітньої особи без їх згоди.

Якщо вам менше 14 років і ви зайшли на цей сайт без попереднього повідомлення батьків, ви не повинні реєструватися як користувач.

Нормативна база

WTG привів свій веб-сайт wtgspain.com у відповідність до вимог нового Органічного закону 3/2018 про захист персональних даних та захист цифрових прав (LOPDGDD).
Більше того, веб-сайт відповідає регламенту (UE) 2016/679 Європейського Парламенту та Ради від 27 квітня 2016 року про захист фізичних осіб (RGPD) та Закону 34/2002 від 11 липня про інформаційне суспільство Послуги та електронна комерція.

Особа, відповідальна за обробку ваших персональних даних

Компанія WTG з TIN ESY6413318-N, зареєстрована за адресою C / Niagara, 63 Local 60 / Pb, 03189, Orihuela Costa (Alicante). Ви можете зв’язатися з відповідальною особою за телефоном +34 965 020784 або електронною поштою [email protected]

Принципи, які ми застосовуємо до вашої особистої інформації

При обробці ваших персональних даних ми застосовуємо такі принципи, які відповідають вимогам нових європейських правил щодо обробки персональних даних:

  • Принцип справедливості, лояльності та прозорості. Ми завжди просимо вашої згоди на обробку ваших персональних даних, якщо вони використовуються для певних цілей, про що ми інформуємо вас заздалегідь.

  • Принцип мінімізації даних. Ми вимагаємо лише необхідні дані в суворій відповідності з цілями, для яких вони потрібні. Ми намагаємось використовувати мінімальну кількість даних.

  • Принцип обмеження часу збереження даних. Термін зберігання даних обмежений часом, необхідним для їх обробки, відповідно до мети їх використання. Ми повідомляємо вас про термін зберігання даних. Що стосується користувачів, ми періодично перевіряємо наші списки та видаляємо реєстри, які деякий час були неактивними.

  • Принцип цілісності та конфіденційності. Ваші дані обробляються таким чином, щоб гарантувати необхідний рівень безпеки, а також конфіденційність. Ми вживаємо всіх необхідних запобіжних заходів, щоб запобігти несанкціонованому доступу або використанню наших користувачів дані третіми сторонами.

ЗБІР ДАНИХ: ЦІЛІ / ПРАВОВА КАДРОВІСТЬ / ОБМЕЖЕННЯ ЧАСУ

ФОРМА КОМУНІКАЦІЇ / ЗАСТОСУВАННЯ ПРАВ

Цілі 

Наш агент зв’яжеться з вами для: обробки запитів, відповіді на ваші запитання, розгляду скарг та коментарів щодо послуг, що надаються на нашому веб-сайті.

Правова основа 

Правова база є законним інтересом для відповіді на ваші запитання та розгляду ваших скарг.
У випадку, якщо агент зв’яжеться з вами для вирішення інцидентів, пов’язаних з вашим запитом, правовою основою буде виконання договору купівлі-продажу.
У разі консультації щодо ваших прав, правомірність обробки даних забезпечується дотриманням юридичних зобов’язань з нашого боку.

Умови зберігання 

Період зберігання даних у цьому випадку необмежений: дані будуть зберігатися доти, доки ви не реалізуєте своє право на їх вилучення за допомогою доступних каналів зв'язку.

Обов’язкові дані   

Ім'я, номер телефону, електронна адреса

Категорія 

Визначення даних

Передача прав 

У деяких випадках може бути доручення хостинговій компанії (див. відділ присвоєння).

 

ФОРМА КОМЕНТАРУ

Цілі

Залиште коментар щодо наших продуктів та послуг та опублікуйте його на нашому веб-сайті.

Правова основа

Юридичною основою для обробки ваших даних у цьому випадку є ваша попередня згода на публікацію вашого коментаря, прийнявши умови цієї політики конфіденційності.

Умови зберігання 

Період зберігання даних у цьому випадку необмежений: дані будуть зберігатися доти, доки ви не реалізуєте своє право на їх вилучення за допомогою доступних каналів зв'язку.

Обов’язкові дані  

Ім'я, номер телефону, електронна адреса

Категорія

Визначення даних

Передача прав

У деяких випадках може бути доручення хостинговій компанії (див. відділ присвоєння).

 

ФОРМА БРОНЮВАННЯ

Цілі

Керування запитами на бронювання різних продуктів, пропонованих на сайті.

Правова основа

Правовою основою в цьому випадку є ваша згода на здійснення застереження, а також укладення та виконання договору.

Умови зберігання

Термін зберігання даних становить 6 років відповідно до законодавчих, податкових та торгових зобов'язань.
Дані, пов’язані з вашими платіжними картками, мають необмежений термін зберігання: вони зберігаються, доки ви не попросите нас їх видалити, реалізуючи наше право обмежити використання ваших персональних даних.

Обов’язкові дані   

Ім'я, номер телефону, електронна адреса

Категорія 

Визначення даних

Передача прав 

У деяких випадках може бути доручення хостинговій компанії (див. відділ призначення).

 

ФОРМА ПЕРЕДПИСКИ (БЮЛЕТИ)

Цілі

Керуйте підпискою на нашу розсилку, яка може містити пропозиції, новини та іншу інформацію, яка, на нашу думку, може бути корисною для наших клієнтів.
Майте на увазі, що для обробки цих даних може знадобитися аналіз вашого профілю користувача з точки зору ваших уподобань.
Оновлення будуть надсилатися вам електронними каналами або звичайною поштою.

Правова основа

Правовою основою в цьому випадку є ваша згода використовувати їх під час підписки на нашу розсилку, встановивши відповідне поле вашу згоду з умовами цієї політики конфіденційності.

Умови зберігання 

У цьому випадку термін зберігання ваших даних необмежений: він зберігається, доки ви не попросите нас видалити їх, реалізуючи наше право обмежити використання ваших персональних даних.

Обов’язкові дані   

Електронна пошта.

Категорія

Ідентифікаційні дані

Передача прав 

У деяких випадках може бути доручення хостинговій компанії (див. відділ призначення).

 

ФОРМА Співпраці

Цілі

Пошук партнерів для продажу нового та вторинного житла від WTG Іспанія

Правова основа

Правовою основою в цьому випадку є юридичний інтерес особи, відповідальної за пошук партнерів з продажу первинної та вторинної нерухомості від компанії WTG Іспанія. Крім того, передбачається, що існує згода, висловлена ​​за замовчуванням особою, яка надає свої дані добровільно та без запиту відповідальної особи, щоб остання могла надіслати їй зразок угоди про співпрацю електронною поштою.

Умови зберігання 

У цьому випадку термін зберігання ваших даних необмежений: він зберігається, доки ви не попросите нас видалити їх, реалізуючи наше право обмежити використання ваших персональних даних.

Обов’язкові дані   

Ім'я, номер телефону, електронна адреса

Категорія 

Ідентифікаційні дані

Передача прав 

У деяких випадках може бути доручення хостинговій компанії (див. відділ присвоєння).

 

ВАШІ ПРАВА ТА ЇХ ВПРАВА

Правий доступ

Щоб бути поінформованими про ваші персональні дані, які ми використовуємо.

Право вносити поправки

Ви можете редагувати, виправляти, оновлювати та доповнювати будь-які свої персональні дані, які вважаєте неточними.

Право скасування 

Ви можете будь-коли попросити видалити свої персональні дані з нашої системи.

Право на заперечення 

Ви маєте право висловити свою незгоду з обробкою ваших персональних даних, за винятком випадків, коли правова основа цього ґрунтується на законних інтересах та здійсненні або розгляді можливих претензій.

Право на обмеження обробки даних  

Ви можете вимагати обмеження на обробку ваших персональних даних. У цьому випадку вони будуть збережені лише з метою реалізації або розгляду позовів.

Право на передачу даних 

Якщо це технічно можливо, ви можете вимагати передачі своїх персональних даних іншій особі, відповідальній за їх обробку.

Ви можете реалізувати свої права, надіславши електронне повідомлення на адресу [email protected], вказавши як суб’єкта права, передбачені Законом про захист даних та підтвердження вашої особи за допомогою будь-якого офіційного документа. Контактні дані відповідального співробітника з питань захисту даних: Сергей Сохатчі, C / Ніагара, 63 Місцевий 60 / Pb, 03189 Оріуела Коста (Аліканте), Іспанія. електронна адреса: [email protected], тел: +34 965 020784

Зацікавлені особи також матимуть право на судовий захист та подавати скарги до контролюючих органів, у цьому випадку www.aepd.es, якщо вони вважають, що обробка їх персональних даних була здійснена з порушенням Положення.

Конфіденційність та безпека даних

Ми на wtgspain.com обіцяємо завжди обробляти Ваші персональні дані строго відповідно до цілей, для яких ми їх збираємо, і не використовуватимемо їх для інших цілей, якщо Ви не дасте Вашої згоди.

WTG вжила всіх необхідних організаційних та технічних заходів для запобігання несанкціонованому використанню ваших персональних даних як самою компанією, так і третіми сторонами.

Щодо конфіденційності ваших персональних даних, WTG обіцяє вжити необхідних заходів, щоб гарантувати, що доступ до ваших персональних даних, як від самих компаній, так і від партнерів та постачальників послуг, буде здійснюватися відповідно до необхідних вимоги безпеки та норми, передбачені чинним законодавством про захист даних.

Цей сайт має сертифікат SSL. Це протокол безпеки, який забезпечує повну та надійну обробку ваших даних, іншими словами, передачу даних між службою та користувачем, а також зворотній зв'язок, повністю зашифрований та закодований.

Незважаючи на всі вжиті заходи, WTG не може гарантувати абсолютну безпеку в Інтернеті і не може повністю виключити можливість того, що конфіденційність може бути порушена у випадку шахрайських дій третіх сторін. У разі порушення безпеки WTG слід протокол сповіщення про інцидент, розроблений спеціально для таких випадків

НАЗНАЧЕННЯ ПРАВ ТРЕТИМ СТОРОНАМ

У деяких випадках для досягнення вищеописаних цілей ми повинні надати нашим партнерам доступ до ваших персональних даних.
Усі вони відповідають законодавчим вимогам, щоб гарантувати адекватний рівень безпеки при обробці ваших персональних даних, надаючи гарантії шляхом прийняття контрактів та сертифікації:

  • Договірні положення (контракти відповідальних за обробку даних)

  • Дотримання вимог щодо сертифікації PrivacyShield (для постачальників послуг на територіях, що не входять до Європейського економічного простору, законодавство яких передбачає нижчі вимоги щодо захисту даних).

Компанії-партнери 

Blau Abogados SL

Юридичні та податкові послуги, відкриття банківського рахунку, отримання номера іноземця (NIE) тощо.

Технологічні послуги 

SV Media Production y

Хостинг та обслуговування сайту
Обслуговування обладнання та адміністрування системи

Фінансові установи 

 

Управління платежами, отримання та повернення платежу

Маркетинг/Реклама 

ВИРОБНИЦТВО ЗВІТУ ЗМІ

Управління підпискою та розповсюдженням бюлетенів. Управління ремаркетингом.

Консультанти

 

Консультації та перевірки

Ви можете зв’язатися з нами в будь-який час, щоб отримати більш детальну інформацію про наших постачальників послуг через доступні канали.

Політика конфіденційності оновлена ​​26.08.2020

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

1. ІНФОРМАЦІЯ ДО КОРИСТУВАЧА

Хто відповідає за обробку ваших персональних даних?

WTG, надалі ВІДПОВІДАЛЬНИЙ, інформує КОРИСТУВАЧА про те, що він продовжив створювати профіль у соціальних мережах Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Youtube, Vimeo та Google+, який відповідає за обробку персональних даних користувач, який здійснюється в зазначених соціальних мережах, і повідомляє вас, що ці дані будуть оброблятися відповідно до положень Регламенту (ЄС) 2016/679 від 27 квітня (GDPR) та Органічного закону 3/2018 від 5 грудня (LOPDGDD), для якого надається така інформація:

Для чого? ми обробляємо ваші персональні дані?

Кінець лікування: підтримуйте відносини між КОРИСТУВАЧОМ і КОНТРОЛЕРОМ, які можуть включати такі операції:

  • Обробляйте запити та запити, що надходять до відповідальної особи

  • Звіт про діяльність та заходи, організовані відповідальною особою

  • Повідомте про товари чи послуги, пропоновані відповідальною особою.

  • Взаємодіяти через офіційні профілі.

Чому ми можемо обробляти ваші персональні дані?

Правова основа процедури: стаття 6.1.a GDPR, зацікавлена ​​сторона дала свою згоду на обробку своїх персональних даних для однієї або кількох конкретних цілей. КОРИСТУВАЧ має профіль в тій же соціальній мережі і вирішив приєднатися до соціальної мережі RESPONSIBLE'S, таким чином показуючи цікавлячись інформацією, опублікованою в ній, отже, на момент подання запиту на перегляд наших офіційних профілів ви надаєте нам свою згоду на обробку персональних даних, опублікованих у вашому профілі.

КОРИСТУВАЧ може отримати доступ до політики конфіденційності самої соціальної мережі в будь-який час, а також як налаштувати свій профіль, щоб гарантувати вашу конфіденційність.

КОНТРОЛЕР має доступ до цієї загальнодоступної інформації КОРИСТУВАЧА, зокрема до його контактного імені. Ці дані використовуються лише в самій соціальній мережі, і вони будуть включені у файл КОНТРОЛЕРУ лише тоді, коли це необхідно для обробки запиту КОРИСТУВАЧА.

Як довго ми будемо зберігати ваші особисті дані?

Критерії збереження даних: Вони зберігатимуться до тих пір, поки КОРИСТУВАЧ не відкликає дану згоду, як зазначено в цій політиці конфіденційності.

Кому ми надаємо ваші особисті дані?

Передача даних: інформація, надана КОРИСТУВАЧОМ через соціальні мережі ВІДПОВІДАЛЬНОГО, включаючи їхні персональні дані, може бути опублікована, завжди залежно від послуг, якими користується КОРИСТУВАЧ., таким чином Ви можете залишатись у публічному розпорядженні інших сторонніх користувачів соціальних мереж. З профілю кожної соціальної мережі КОРИСТУВАЧ може налаштувати, що інформація хоче опублікувати в кожному конкретному випадку, побачити надані дозволи, видалити чи вимкнути їх, як будь-яка стороння програма, яку ви більше не хочете використовувати.

Є жодне передавання персональних даних третім особам поза соціальною мережею не передбачається, за винятком, якщо це є важливим для розробки та виконання цілей лікування, нашим постачальникам послуг, пов'язаним із комунікаціями, з якими КОНТРОЛЕР підписав конфіденційність та обробку контракти менеджера, передбачені чинними нормами конфіденційності.

Які ваші права?

Права, які допомагають КОРИСТУВАЧУ: вони можуть бути задоволені лише стосовно тієї інформації, яка знаходиться під контролем КОНТРОЛЕРА.

  • Право відкликати згоду в будь-який час.

  • Право на доступ, виправлення, перенесення та видалення ваших даних, а також на обмеження або протидію їх обробці.

  • Право подати претензію до контролюючого органу (www.aepd.es), якщо ви вважаєте, що лікування не відповідає чинним нормам.

Контактна інформація для здійснення своїх прав:

WTG: C / Ніагара, 63 Місцевий 60 / Pb, 03189, Оріуела Коста (Аліканте), Іспанія. Електронна адреса: [email protected]

2. ВИКОРИСТАННЯ ПРОФІЛЮ

ВІДПОВІДАЛЬНИЙ виконає наступні дії:

- Доступ до публічної інформації профілю.

- Публікація у профілі КОРИСТУВАЧА всієї інформації, вже опублікованої в соціальній мережі КОНТРОЛЕРА.

- Надсилайте особисті та індивідуальні повідомлення через канали соціальних мереж.

- Оновлення статусу сторінки, яка буде опублікована у профілі КОРИСТУВАЧА.

КОРИСТУВАЧ завжди може контролювати свої зв’язки, виключати вміст, який його більше не цікавить, та обмежувати, з ким він ділиться своїми зв’язками; для цього ти повинен отримати доступ до налаштувань конфіденційності.

3. ПУБЛІКАЦІЇ

КОРИСТУВАЧ, коли він є послідовником або приєднався до соціальної мережі ВІДПОВІДАЛЬНОГО, може Публікуйте коментарі, посилання, зображення, фотографії або будь-який інший тип мультимедійного вмісту, що підтримується ним. В усіх випадках КОРИСТУВАЧ повинен бути власником опублікованого вмісту, користуватися авторським правом та правами інтелектуальної власності або мати згоду третіх сторін, що зазнали впливу.

Будь-яка публікація в соціальній мережі, будь то тексти, графіки, фотографії, відео тощо, категорично заборонена. які порушують або можуть порушити мораль, етику, добрий смак чи прихильність та / або які порушують, порушують або порушують права інтелектуальної або промислової власності, право на зображення чи закон.

У цих випадках КОНТРОЛЕР залишає за собою право негайно вилучити вміст без попереднього повідомлення, маючи можливість вимагати постійного блокування КОРИСТУВАЧА.

КОНТРОЛЕР не буде створений відповідальний за вміст, який КОРИСТУВАЧ вільно публікував.

КОРИСТУВАЧ повинен мати на увазі, що його публікації будуть відомі іншим користувачам, тому він сам несе основну відповідальність за їх конфіденційність.

ЗВІТНІ ВІДПОВІДАЛЬНІ зображення, які можуть бути опубліковані в соціальній мережі, не зберігатимуться у жодному файлі, але вони будуть. що залишиться в соціальній мережі.

4. Дані неповнолітніх або людей з особливими можливостями

Доступ та реєстрація через соціальні мережі ВІДПОВІДАЛЬНОГО є заборонено неповнолітнім до 18 років. З іншого боку, якщо КОРИСТУВАЧ має спеціальні здібності, це буде необхідне втручання власника його батьківських повноважень чи опіки або його законного представника через дійсний документ, що підтверджує представництво.

ВІДПОВІДАЛЬНИЙ залишиться прямо звільняється від будь-якої відповідальності, яка може виникнути внаслідок використання соціальних мереж неповнолітніми або людьми з особливими здібностями. Соціальні мережі ВІДПОВІДАЛЬНОГО не збирають свідомо будь-яку особисту інформацію від неповнолітніх, тому, якщо КОРИСТУВАЧ неповнолітній, вони не повинні реєструватися, або використовувати соціальні мережі ВІДПОВІДАЛЬНОГО або надавати будь-яку особисту інформацію.

WTG Spain використовує файли cookie, щоб забезпечити найкращий досвід роботи на нашому веб-сайті Більше інформації
loading-spinner

Дякуємо, що обираєте нас !

call_us-form-img
Наш менеджер зателефонує вам через декілька хвилин
Вкажіть ім'я
Неправильний номер телефону
Неправильний e-mail
Політика конфіденційності

Видалити список

Нерухомості для порівняння: {amount}

Відміна
Видалити

додано до Списку порівняння

Нерухомості для порівняння: {amount}

Перейти до порівняння