Wyszukiwanie

Polityka prywatności

Niniejsza polityka prywatności określa, w jaki sposób WTG będzie przetwarzać i chronić Twoje dane osobowe, które możesz otrzymać podczas korzystania z naszych usług. Ten tekst zostanie przedstawiony w przejrzysty i zrozumiały sposób, jak i przez jakie kanały otrzymujemy, przetwarzamy i wykorzystujemy te informacje.

Ponadto udostępniamy Ci kilka kanałów komunikacji, z których możesz skorzystać, jeśli masz jakiekolwiek pytania dotyczące przetwarzania przez nas Twoich danych osobowych, mając tym samym pełną kontrolę nad całym procesem.

Korzystanie z tej witryny oznacza bezwarunkową akceptację warunków określonych w niniejszej polityce prywatności, dlatego zdecydowanie zalecamy uważne przeczytanie tej polityki przed zaakceptowaniem tych warunków.

WTG zastrzega sobie prawo do zmiany niniejszej polityki prywatności w celu dostosowania jej do nowych warunków prawnych, jeśli takie istnieją, oraz nowych praktyk branżowych.

Ponieważ użytkownik gwarantuje, że podane przez niego informacje są dokładne, rzetelne i zgodne z prawdą oraz zobowiązuje się do ich aktualizacji na czas, WTG nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne nieścisłości w informacjach dostarczonych przez użytkownika.

Ta witryna korzysta z 8 języków: angielskiego, niemieckiego, rumuńskiego, francuskiego, polskiego, hiszpańskiego, rosyjskiego i ukraińskiego, a WTG nie ponosi odpowiedzialności za konsekwencje niezrozumienia informacji przez użytkownika z powodu niewystarczających umiejętności językowych lub nieprawidłowego tłumaczenia tekstu podanego tutaj.

Ostrzeżenie dla nieletnich

Zgodnie z obowiązującymi zmianami przepisów informujemy, że jeżeli użytkownik ma mniej niż 14 lat, warunkiem koniecznym jest zgoda rodziców lub opiekunów na przetwarzanie danych osobowych osoby niepełnoletniej.

W żadnym przypadku dane dotyczące sytuacji zawodowej, ekonomicznej lub osobistej któregokolwiek członka rodziny nie mogą być uzyskiwane od małoletniego bez jego zgody.

Jeśli masz mniej niż & 14 lat & i wszedłeś na tę witrynę bez wcześniejszego powiadomienia rodziców, nie możesz zarejestrować się jako użytkownik.

Ramy normatywne

WTG dostosowała swoją witrynę wtgspain.com do wymogów nowej & ustawy organicznej 3/2018 & o ochronie danych osobowych i egzekwowaniu praw cyfrowych (LOPDGDD).
Ponadto witryna jest zgodna z & rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 & z dnia 27 kwietnia 2016 r. W sprawie ochrony osób fizycznych (RGPD) oraz & ustawą 34/2002 & z dnia 11 lipca o społeczeństwie informacyjnym Usługi i handel elektroniczny.

Osoba odpowiedzialna za przetwarzanie Twoich danych osobowych

Firma WTG z numerem NIP ESY6413318-N, zarejestrowana w C / Niagara, 63 Local 60 / Pb, 03189, Orihuela Costa (Alicante). Możesz skontaktować się z osobą odpowiedzialną pod numerem telefonu +34 965 020784 lub e-mailem [email protected]

Zasady, które stosujemy do Twoich danych osobowych

Przetwarzając Twoje dane osobowe kierujemy się następującymi zasadami, które są zgodne z wymogami nowych europejskich przepisów o przetwarzaniu danych osobowych:

  • Zasada sprawiedliwości, lojalności i przejrzystości. Zawsze prosimy o wyrażenie zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych, jeśli są one wykorzystywane do określonych celów, o których informujemy z wyprzedzeniem.

  • Zasada minimalizacji danych. Wymagamy tylko niezbędnych danych w ścisłej zgodności z celami, dla których są one wymagane. Staramy się używać minimalnej ilości danych.

  • Zasada ograniczenia czasu przechowywania danych. Okres przechowywania danych jest ograniczony przez czas niezbędny do ich przetwarzania, zgodnie z celem ich wykorzystania. Informujemy o okresie przechowywania danych. W przypadku użytkowników okresowo sprawdzamy nasze listy i usuwamy rejestry, które były nieaktywne przez jakiś czas.

  • Zasada integralności i poufności. Twoje dane są przetwarzane w taki sposób, aby zagwarantować niezbędny poziom bezpieczeństwa i poufności. Podejmujemy wszelkie niezbędne środki ostrożności, aby zapobiec nieautoryzowanemu dostępowi do naszych użytkowników lub korzystaniu z nich dane stron trzecich.

ZBIERANIE DANYCH: CELE / RAMY PRAWNE / TERMINY

FORMA KOMUNIKACJI / EGZEKWOWANIA PRAW

Cele

Nasz agent skontaktuje się z Tobą w celu: rozpatrzenia wniosków, udzielenia odpowiedzi na pytania, rozpatrzenia reklamacji i uwag dotyczących usług świadczonych za pośrednictwem naszej strony internetowej.

Podstawa prawna

Ramy prawne mają uzasadniony interes w odpowiadaniu na Twoje pytania i rozpatrywaniu skarg.
W przypadku, gdy agent skontaktuje się z Tobą w celu rozwiązania incydentów związanych z Twoim żądaniem, podstawą prawną będzie wykonanie umowy sprzedaży.
W przypadku konsultacji dotyczących Twoich praw, legalność przetwarzania danych zapewnia przestrzeganie obowiązków prawnych po naszej stronie.

Warunki przechowywania

Okres przechowywania danych w tym przypadku jest nieograniczony: dane będą przechowywane do czasu skorzystania z przysługującego Ci prawa do ich wycofania za pomocą dostępnych kanałów komunikacji.

Dane obowiązkowe

Imię i nazwisko, numer telefonu, adres e-mail

Kategoria

Identyfikowanie danych

Cesja praw

W niektórych przypadkach może być przypisane do firmy hostingowej (zobacz dział przydziałów).

 

FORMULARZ KOMENTARZA

Cele

Zostaw komentarz na temat naszych produktów i usług i opublikuj go w naszej witrynie.

Podstawa prawna

Podstawą prawną przetwarzania Twoich danych w tym przypadku jest Twoja uprzednia zgoda na publikację Twojego komentarza poprzez zaakceptowanie warunków niniejszej polityki prywatności.

Warunki przechowywania

Okres przechowywania danych w tym przypadku jest nieograniczony: dane będą przechowywane do czasu skorzystania przez Ciebie z przysługującego Ci prawa do ich wycofania za pomocą dostępnych kanałów komunikacji.

Dane obowiązkowe

Imię i nazwisko, numer telefonu, adres e-mail

Kategoria

Identyfikowanie danych

Cesja praw

W niektórych przypadkach może być przypisane do firmy hostingowej (zobacz dział przydziałów).

 

FORMULARZ REZERWACJI

Cele

Zarządzanie prośbami o rezerwację różnych produktów oferowanych w witrynie.

Podstawa prawna

Podstawą prawną w tym przypadku jest Twoja zgoda na realizację rezerwacji oraz zawarcie i realizację umowy.

Warunki przechowywania

Okres przechowywania danych wynosi 6 lat zgodnie z obowiązkami prawnymi, podatkowymi i handlowymi.
Dane powiązane z Twoimi kartami płatniczymi mają nieograniczony okres trwałości: są przechowywane do momentu, gdy zażądasz od nas ich usunięcia, korzystając z naszego prawa do ograniczenia wykorzystania Twoich danych osobowych.

Dane obowiązkowe

Imię i nazwisko, numer telefonu, adres e-mail

Kategoria

Identyfikowanie danych

Cesja praw

W niektórych przypadkach może być przypisane do firmy hostingowej (zobacz dział przydziałów). W niektórych przypadkach prawa mogą być przypisane bankom i instytucjom finansowym (patrz dział przypisań).

 

FORMULARZ SUBSKRYPCJI (NEWSLETTER)

Cele

Zarządzaj subskrypcją naszego biuletynu, który może zawierać oferty, aktualności i inne informacje, które naszym zdaniem mogą być przydatne dla naszych klientów.
Pamiętaj, że przetwarzanie tych danych może wymagać analizy Twojego profilu użytkownika pod kątem Twoich preferencji.
Aktualizacje będą wysyłane do Ciebie kanałami elektronicznymi lub pocztą tradycyjną.

Podstawa prawna

Podstawą prawną w tym przypadku jest Twoja zgoda na ich użycie podczas realizacji subskrypcji naszego newslettera poprzez zaznaczenie odpowiedniego pola. Twoja zgoda na warunki niniejszej polityki prywatności.

Warunki przechowywania

Okres przechowywania Twoich danych w tym przypadku jest nieograniczony: są przechowywane do momentu, gdy zażądasz od nas ich usunięcia, korzystając z naszego prawa do ograniczenia wykorzystania Twoich danych osobowych.

Dane obowiązkowe

E-mail.

Kategoria

Dane identyfikacyjne

Cesja praw

W niektórych przypadkach może być przypisane do firmy hostingowej (zobacz dział przydziałów).
W niektórych przypadkach może być przypisane do firmy hostingowej (zobacz dział przydziałów).

 

FORMA WSPÓŁPRACY

Cele

Szukaj partnerów do sprzedaży nowych i drugorzędnych mieszkań z WTG Hiszpania

Podstawa prawna

Podstawą prawną w tym przypadku jest interes prawny osoby odpowiedzialnej za poszukiwanie partnerów do sprzedaży pierwotnej i wtórnej nieruchomości firmy WTG Spain. Ponadto przyjmuje się, że domyślnie istnieje zgoda wyrażona przez osobę, która poda swoje dane dobrowolnie i bez wezwania osoby odpowiedzialnej na przesłanie jej wzoru umowy współpracy drogą mailową.

Warunki przechowywania

Okres przechowywania Twoich danych w tym przypadku jest nieograniczony: są przechowywane do czasu, aż zażądasz od nas ich usunięcia, korzystając z naszego prawa do ograniczenia wykorzystania Twoich danych osobowych.

Dane obowiązkowe

Imię i nazwisko, numer telefonu, adres e-mail

Kategoria

Dane identyfikacyjne

Cesja praw

W niektórych przypadkach może być przypisane do firmy hostingowej (zobacz dział przydziałów).

 

TWOJE PRAWA I ICH WYKONYWANIE

Prawo dostępu

Aby uzyskać informacje o Twoich danych osobowych, których używamy.

Prawo do wprowadzania zmian

Możesz edytować, poprawiać, aktualizować i uzupełniać swoje dane osobowe, które uznasz za niedokładne.

Prawo do odstąpienia od umowy

W każdej chwili możesz zażądać usunięcia swoich danych osobowych z naszego systemu.

Prawo do sprzeciwu

Masz prawo do wyrażenia sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, z wyjątkiem przypadków, gdy podstawą prawną jest uzasadniony interes oraz dochodzenie lub dochodzenie ewentualnych roszczeń.

Prawo do ograniczenia przetwarzania danych

Możesz zażądać ograniczenia przetwarzania swoich danych osobowych. W takim przypadku zostaną one zapisane wyłącznie w celu realizacji lub dochodzenia roszczeń.

Prawo do przenoszenia danych

Jeżeli jest to technicznie możliwe, możesz zażądać przeniesienia swoich danych osobowych do innej osoby odpowiedzialnej za ich przetwarzanie.

Ze swoich praw możesz skorzystać, wysyłając wiadomość e-mail na adres [email protected], podając jako temat Prawa wynikające z ustawy o ochronie danych i potwierdzenie Twojej tożsamości za pomocą dowolnego oficjalnego dokumentu. Dane kontaktowe odpowiedzialnego inspektora ochrony danych: Serghei Sohatchi, C / Niagara, 63 Local 60 / Pb, 03189 Orihuela Costa (Alicante), Hiszpania. e-mail: [email protected], tel: +34 965 020784

Zainteresowanym osobom przysługuje również prawo do ochrony sądowej oraz składania skarg do organów nadzorczych, w tym przypadku www.aepd.es, jeśli uznają, że przetwarzanie ich danych osobowych nastąpiło z naruszeniem Rozporządzenia.

Prywatność i bezpieczeństwo danych

W wtgspain.com obiecujemy, że zawsze będziemy przetwarzać Twoje dane osobowe ściśle zgodnie z celami, dla których je zbieramy i nie wykorzystywać ich do innych celów, chyba że wyrazisz na to zgodę.

WTG podjęło wszelkie niezbędne środki organizacyjne i techniczne, aby zapobiec nieuprawnionemu wykorzystaniu Twoich danych osobowych zarówno przez samą firmę, jak i przez osoby trzecie.

W odniesieniu do poufności twoich danych osobowych, WTG zobowiązuje się do podjęcia niezbędnych środków w celu zagwarantowania, że ​​dostęp do twoich danych osobowych, zarówno od samych firm, jak i od partnerów i usługodawców, będzie prowadzony zgodnie z niezbędnymi wymogi bezpieczeństwa i normy określone przez obowiązujące przepisy dotyczące ochrony danych.

Ta witryna ma certyfikat SSL. Jest to protokół bezpieczeństwa, który zapewnia pełne i niezawodne przetwarzanie Twoich danych, czyli przesyłanie danych między usługą a użytkownikiem, a także informacje zwrotne, w pełni zaszyfrowane i zakodowane.

Pomimo wszystkich podjętych środków, WTG nie może zagwarantować całkowitego bezpieczeństwa w Internecie i nie może całkowicie wykluczyć możliwości naruszenia poufności w przypadku nieuczciwych działań osób trzecich. W przypadku naruszenia bezpieczeństwa WTG postępuje zgodnie z protokołem powiadamiania o zdarzeniach zaprojektowanym specjalnie dla takich przypadków

CESJA PRAW NA OSOBY TRZECIE

W niektórych przypadkach, aby zrealizować wyżej opisane cele, musimy zapewnić naszym partnerom dostęp do Twoich danych osobowych.
Wszystkie spełniają wymogi prawne gwarantujące odpowiedni poziom bezpieczeństwa przy przetwarzaniu Twoich danych osobowych, udzielając gwarancji poprzez akceptację umów i certyfikację:

  • Postanowienia umowne (umowy z osobami odpowiedzialnymi za przetwarzanie danych)
  • Zgodność z wymogami certyfikacyjnymi PrivacyShield (dla usługodawców z terytoriów poza Europejskim Obszarem Gospodarczym, których ustawodawstwo ma niższe wymagania w zakresie ochrony danych).

Firmy partnerskie

Blau Abogados SL

Obsługa prawno-podatkowa, otwarcie rachunku bankowego, uzyskanie numeru cudzoziemca (NIE) itp.

Usługi technologiczne

Produkcja dla mediów SV y

Hosting i utrzymanie witryny
Konserwacja sprzętu i administracja systemem

Instytucje finansowe

 

Zarządzanie płatnościami, odbiór i zwrot płatności

Marketing/Reklama

SV MEDIA PRODUKCJA

Zarządzanie subskrypcją i dystrybucją biuletynów. Zarządzanie remarketingiem.

Konsultanci

 

Doradztwo i kontrole

Możesz skontaktować się z nami w dowolnym momencie, aby uzyskać bardziej szczegółowe informacje o naszych usługodawcach za pośrednictwem dostępnych kanałów.

Polityka prywatności zaktualizowana 26.08.2020

POLITYKA PRYWATNOŚCI SIECI SPOŁECZNOŚCIOWE

1. INFORMACJE DLA UŻYTKOWNIKA

Kto jest odpowiedzialny za przetwarzanie Twoich danych osobowych?

WTG, zwana dalej ODPOWIEDZIALNĄ, informuje UŻYTKOWNIKA, że przystąpił do tworzenia profilu w Serwisach Społecznościowych Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Youtube, Vimeo i Google+, który odpowiada za przetwarzanie danych osobowych użytkownik, który jest obsługiwany w tych portalach społecznościowych i informuje, że dane te będą traktowane zgodnie z przepisami rozporządzenia (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia (RODO) oraz ustawy organicznej 3/2018 z dnia 5 grudnia (LOPDGDD), dla którego podano następujące informacje dotyczące leczenia:

Po co? czy przetwarzamy Twoje dane osobowe?

Koniec leczenia: utrzymuj relację między UŻYTKOWNIKIEM a KONTROLEREM, która może obejmować następujące operacje:

  • Przetwarzaj wnioski i zapytania kierowane do osoby odpowiedzialnej

  • Raport z działań i wydarzeń organizowanych przez osobę odpowiedzialną

  • Poinformuj o produktach lub usługach oferowanych przez osobę odpowiedzialną.

  • Interakcja za pośrednictwem oficjalnych profili

Dlaczego możemy przetwarzać Twoje dane osobowe?

Podstawa prawna przetwarzania: art. 6 ust. 1 lit. a RODO, zainteresowana strona wyraziła zgodę na przetwarzanie jej danych osobowych w jednym lub większej liczbie określonych celów. UŻYTKOWNIK ma profil w tej samej sieci społecznościowej i zdecydował się dołączyć do sieci społecznościowej ODPOWIEDZIALNEGO, pokazując w ten sposób zainteresowanie publikowanymi w nim informacjami, dlatego w momencie zgłaszania chęci śledzenia naszych oficjalnych profili, wyrażasz zgodę na przetwarzanie danych osobowych zamieszczonych w Twoim profilu.

UŻYTKOWNIK może w każdej chwili uzyskać dostęp do polityk prywatności samego serwisu społecznościowego, jak również jak skonfigurować swój profil, aby zagwarantować prywatność.

KONTROLER ma dostęp i traktuje te publiczne informacje UŻYTKOWNIKA, w szczególności jego nazwisko kontaktowe. Dane te są wykorzystywane wyłącznie w ramach samej sieci społecznościowej i zostaną włączone do pliku KONTROLERA tylko wtedy, gdy będzie to konieczne do przetworzenia żądania UŻYTKOWNIKA.

Jak długo będziemy przechowywać Twoje dane osobowe?

Kryteria przechowywania danych: Będą przechowywane tak długo, jak UŻYTKOWNIK nie cofnie wyrażonej zgody zgodnie z niniejszą polityką prywatności.

Komu udostępniamy Twoje dane osobowe?

Przekazywanie danych: informacje przekazane przez UŻYTKOWNIKA za pośrednictwem sieci społecznościowych ODPOWIEDZIALNEGO, w tym jego dane osobowe, mogą być publikowane, zawsze w zależności od usług, z których korzysta UŻYTKOWNIK., więc możesz pozostają do publicznej dyspozycji innych użytkowników sieci społecznościowych, będących osobami trzecimi. Z profilu każdej sieci społecznościowej UŻYTKOWNIK może skonfigurować, co informacje chcą w każdym przypadku upublicznić, zobaczyć przyznane uprawnienia, usunąć je lub wyłączyć, jak każda aplikacja innej firmy, której nie chcesz już używać.

Jest nie przewiduje się przekazywania danych osobowych stronom trzecim spoza sieci społecznościowej, z wyjątkiem, gdy jest to niezbędne dla rozwoju i realizacji celów leczenia, naszym usługodawcom związanym z komunikacją, z którą KONTROLER wyraził zgodę na zachowanie poufności i traktowanie kontrakty menedżerskie wymagane przez aktualne przepisy dotyczące prywatności.

Jakie masz prawa?

Prawa, które pomagają UŻYTKOWNIKOWI: mogą być spełnione tylko w odniesieniu do informacji, które są pod kontrolą KONTROLERA.

  • Prawo do wycofania zgody w dowolnym momencie

  • Prawo dostępu, sprostowania, przenoszenia i usunięcia Twoich danych oraz ograniczenia lub sprzeciwu wobec ich przetwarzania.

  • Prawo do złożenia skargi do organu kontrolnego (www.aepd.es), jeśli uważasz, że leczenie nie jest zgodne z obowiązującymi przepisami.

Dane kontaktowe w celu skorzystania ze swoich praw:

WTG: C / Niagara, 63 Local 60 / Pb, 03189, Orihuela Costa (Alicante), Hiszpania. E-mail: [email protected]

2. KORZYSTANIE Z PROFILU

ODPOWIEDZIALNY wykona następujące działania:

- Dostęp do publicznych informacji o profilu.

- Publikacja w profilu UŻYTKOWNIKA wszystkich informacji już opublikowanych w sieci społecznościowej ODPOWIEDZIALNEGO.

- Wysyłaj osobiste i indywidualne wiadomości za pośrednictwem kanałów sieci społecznościowych.

- Aktualizacje statusu strony, która zostanie opublikowana w profilu UŻYTKOWNIKA.

UŻYTKOWNIK zawsze może kontrolować swoje połączenia, usuwać treści, które już go nie interesują i ograniczać, komu udostępnia swoje połączenia; do tego musisz uzyskać dostęp do ustawień prywatności.

3. PUBLIKACJE

UŻYTKOWNIK, gdy już jest obserwatorem lub dołączył do sieci społecznościowej ODPOWIEDZIALNEGO, może Publikuj komentarze, linki, obrazy, zdjęcia lub wszelkie inne obsługiwane przez nią treści multimedialne. W każdym przypadku UŻYTKOWNIK musi być właścicielem opublikowanych treści, korzystać z praw autorskich i praw własności intelektualnej lub mieć zgodę zainteresowanych stron trzecich.

Jakakolwiek publikacja w sieci społecznościowej, tekstów, grafik, zdjęć, filmów itp., jest wyraźnie zabroniona. które naruszają lub mogą naruszyć moralność, etykę, dobry gust lub przyzwoitość i / lub które naruszają, naruszają lub naruszają prawa własności intelektualnej lub przemysłowej, prawo do wizerunku lub prawa.

W takich przypadkach KONTROLER zastrzega sobie prawo do natychmiastowego wycofania treści, bez uprzedniej komunikacji, z możliwością zażądania stałego zablokowania UŻYTKOWNIKA.

KONTROLER nie będzie odpowiedzialny za treści, które UŻYTKOWNIK opublikował swobodnie.

UŻYTKOWNIK musi pamiętać, że jego publikacje będą znane innym użytkownikom, więc on sam ponosi główną odpowiedzialność za ich prywatność.

Obrazy, które mogą być publikowane w sieci społecznościowej, nie będą przechowywane w żadnym pliku przez ODPOWIEDZIALNĄ, ale będą. które pozostaną w sieci społecznościowej.

4. DANE NIELETNICH LUB OSÓB O SZCZEGÓLNYCH MOŻLIWOŚCIACH

Dostęp i rejestracja za pośrednictwem sieci społecznościowych ODPOWIEDZIALNEGO jest zabronione dla nieletnich poniżej 18 roku życia. Z drugiej strony, jeśli UŻYTKOWNIK ma specjalne zdolności, to będzie konieczna jest interwencja osoby sprawującej władzę rodzicielską lub opiekę lub jego przedstawiciela prawnego za pomocą ważnego dokumentu potwierdzającego reprezentację.

ODPOWIEDZIALNY pozostanie wyraźnie zwolniony z wszelkiej odpowiedzialności, która może wynikać z korzystania z sieci społecznościowych przez nieletnich lub osoby o specjalnych zdolnościach. Sieci społecznościowe ODPOWIEDZIALNEGO nie zbierają świadomie żadnych danych osobowych od osób niepełnoletnich, dlatego jeśli UŻYTKOWNIK jest niepełnoletni, nie powinien rejestrować się, korzystać z sieci społecznościowych ODPOWIEDZIALNEGO ani podawać żadnych danych osobowych.

WTG Spain używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny Więcej informacji
loading-spinner

Dziękujemy za wybranie nas!

call_us-form-img
Nasz menadżer wkrótce do Ciebie zadzwoni
Wpisz swoje imię
Nieprawidłowy numer telefonu
Nieprawidłowy e-mail
Polityka prywatności

Usuń listę

Właściwość do porównania:{amount}

Anuluj
Usuwać

zostaje dodany do Listy porównawczej

Właściwość do porównania:{amount}

Przejdź do porównania